fbpx

Proiectare de site web pentru hoteluri

În domeniul turistic, site-urile explicite sunt cât se poate de importante. Crearea unui site web pentru hoteluri necesită multă muncă și implicare. În momentul în care se decide crearea unui site web, hotelierul trebuie să știe în mod clar și concis ce anume își dorește de la viitorul site web, pentru ca rezultatul final să fie unul care ajută la dezvoltarea și promovarea hotelului.

O agenție de creare site-uri prin intermediul unui constructor de site va veni în sprijinul hotelierilor cu soluții potrivite pentru a le face cunoscută imaginea prin promovare. 

De ce să apelezi la un constructor pentru proiectarea unui site web pentru hotel?

Un constructor de site-uri îți va oferi posibilitatea creări unui site frumos, exact așa cum îți dorești. Alegerea unui constructor potrivit pentru proiectare website hotel este imperios necesară, fie că alegi un site web gratuit sau unul care-ți oferă domeniu gratuit pentru o anumită perioadă. Măsurile de securitate oferite de un constructor de site-uri trebuie să fie sigure, atât pentru hotelier, cât și pentru vizitator, să protejeze datele din site împotriva virușilor sau a programelor de tip malware. 

Un constructor web indicat este cel care îți oferă posibilitatea să alegi dintr-un număr cât mai mare de șabloane potrivite industriei hoteliere, o editare ușoară și rapidă a conținutului, astfel încât să poți adăuga într-un mod simplu informații și oferte de cazare sau poze. Ai la dispoziție cât mai multe module și secții special create de designeri pentru conținutul specific hotelier al site-ului.

În același timp, prin intermediului unui constructor pentru proiectarea site-ului, vei avea posibilitatea să-ți setezi site-ul astfel încât toți utilizatorii interesați de hotelului, să îl poată accesa prin intermediul oricărui dispozitiv, fie laptop, telefon sau tabletă. 

Ce cuprinde un pachet de proiectare site web pentru hoteluri?

În general pachetul pentru proiectarea unui site web pentru hoteluri cuprinde mai multe facilități. 

În primul rând îți poți personaliza site-ul cu un design grafic potrivit tematicii unui hotel. Un site cu design aerisit este plăcut ochiului, iar utilizatorii vor fi încântați. Urmează apoi adăugarea unor module și secții, prin intermediul cărora poți automatiza toate operațiunile specifice domeniului hotelier: contact, galerie foto și video, pagini individuale pentru prezentarea camerelor, restaurantului, recepției, un sistem de rezervare simplu și eficient prin intermediul trimiterii instant a unui email pe adresa hotelului, posibilitate plată cu cardul, integrarea locației hotelului în Google Maps, astfel încât să fie cât mai ușor de găsit, un slider pentru oferte, interfață multilingvă, comunicarea clientului cu hotelierul prin intermediul WhatsApp sau Messenger, dacă există și o pagină de socializare aferentă, și integrarea site-ului web cu rețele sociale. 

Crearea unei secțiuni speciale de blog unde pot fi postate articole cu privire la evenimente organizate în cadrul hotelului sau diverse campanii de promovare a serviciilor oferite de hotel. 

O secțiune specială de comentarii poate fi foarte utilă pentru viitori clienți ai hotelului. Aici persoanele cazate își pot lăsa părerile și mulțumirile avute în timpul șederii în hotel. Secțiunea de comentarii nu îi ajută doar pe viitorii clienți, ci și pe responsabilii hotelului, pentru că așa au ocazia să afle atunci când ceva nu e pe placul clienților sau aceștia își doresc și altceva din partea hotelului, și să remedieze situația. 

Pe scurt, un constructor de site web trebuie să ofere un website atractiv, cu un design modern și un flux al paginilor eficient și rapid, în așa fel încât utilizatorii care doresc rezervări, să le poată face fără probleme, o editare simplă și ușoară a diverselor informații și o versiune a paginii web pentru desktop, telefon și tabletă. 

Totodată, un lucru demn de menționat este faptul că un constructor web care se respectă, are în spate o întreagă echipă, care este disponibilă 24 din 24 de ore, în fiecare zi, pentru orice problemă apare în timpul creării sau administrării unui site, echipă care-ți va oferi cele mai bune soluții pentru optimizarea site-ului hotelier.

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top