fbpx

Signature Scent – Lumanari Parfumate pentru hoteluri

Stau extrem de bine cu ideile. Doar ca dureaza extrem de mult sa le pun in aplicare. Dar iata ca sunt indeajuns de aproape de ceea ce imi doream – un Signature Scent in lumanari parfumate pentru Avenue Hotels de la TekuShop.ro.

Pe langa aceasta lumanare parfumata, mai pregatesc multe alteleeeee despre care va voi povesti cu alta ocazie. Exista inca trei variante de lumanari parfumate, aparte de acest signature scent, pe magazinul online TekuShop.ro.

Cea mai interesanta este cea personalizata pentru ca poti adauga mesajul tau. As fi daruit de multe ori un “ceva” cu un mesaj personalizat, dar nu sunt foarte priceputa la a gasi cadoul perfect. De acum inainte voi darui lumanari cu mesaj personalizat.

Am “salvat” ideea de signature scent inca de prin 2016. Mereu am fost de parere ca din hotelurile din Bucuresti oaspetii nu pleaca cu prea multe amintiri avand in vedere durata mica de sedere. Asa ca m-am tot gandit cu ce ar putea pleca ei de la noi sau chiar din Romania pentru a isi aminti de scurta lor vizita.

Am scris mai demult si despre Arta de a iti castiga oaspetii pentru ca pana la urma despre asta este ospitalitatea.

Lumanare Parfumata TekuShop.ro

A durat cativa ani pana sa am acest produs in mainile mele si abia astept sa le vad in mainile turistilor.

Va anunt cand le am gata si pe restul. Doar nu credeati ca ma opresc aici, nu?

#avenuehotels

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top