fbpx

Cum sa raspunzi la recenzii cu ZERO efort

Afla cum sa raspunzi la recenzii cu ZERO efort.

In vremurile demult apuse era nevoie ca omul de afaceri, de regula chiar proprietarul, sa raspunda manual la fiecare review in parte. Desigur, nu toti acceptam critica foarte usor si de multe ori raspunsurile nu sunt deloc adecvate.

Este o greseala pe care o facem multi pentru ca ne straduim sa facem totul perfect, dar de multe ori asteptarile clientilor pot fi altele. Nu neaparat nerealiste sau de neatins, ci pur si simplu altele.

Pana de curand, cea mai simpla metoda era sa copiem efectiv raspunsurile date de altii mai priceputi in a raspunde la recenzii.

Cum sa raspunzi la recenzii folosind inteligenta artificiala?

Dar cum inteligenta artificiala a revolutionat multe domenii, de ce sa nu o folosim si pentru a raspunde recenziilor?!

Cu foarte putin efort (chiar aproape deloc), putem folosi tool-uri precum Allinwriter.com care raspunde la orice recenzie in limba romana.

Stii deja ca am o pasiune pentru tehnologie si ma folosesc de aceasta ori de cate ori am ocazia pentru a imi usura munca.

Cum am ajuns la Allinwriter.com?

In primul rand, sunt o mare sustinatoare a startupurilor locale si echipa acestui tool este autohtona. Avem programatori, avem minti luminate si este numai corect sa ii sustinem si sa le cumparam produsele.

Au si o varianta FREE, a fost cea pe care am testat-o initial. Au super multe optiuni, de la texte pentru ADS, postari si advertoriale.

Clar, ne intereseaza toate! Dar tematica acestui articol sunt recenziile. Pentru a raspunde la o recenzie am folosit un template numit ”Replier”. Am denumit documentul si am introdus recenzia in campul din imagine. Poti folosi mai multe tonalitati, ceea ce este minunat!

La Advanced gasesti si mai multe optiuni si poti doza creativitatea. Ai citit bine – creativitatea.

BONUS! Raspunde si la limba romana, ceea ce e FANTASTIC. Nici nu aveau cum sa nu inteleaga limba romana avand in vedere ca autorii sunt romani.

Am testat partea cu creativitatea si m-am distrat pe cinste. Prefer sa te las pe tine sa descoperi singur mai multe despre partea asta. Disclaimer: te va durea burta de ras.

Cum arata raspunsul scris de AI la o recenzie

Ca sa nu ma mai intind foarte mult cu propria experienta, prefer sa te las sa vezi cu ochii tai cum arata un raspuns scris ca la carte. Vezi mai jos mai multe variante de raspuns si tonalitati.

Texte la secunda

Un mic insight despre cum reusesc sa fac fata cu brio la toate textele pe care trebuie sa le fac pentru cele peste 20 de pagini de social media: folosesc acest tool inclusiv la postari.

Sunt fascinata de usurinta cu care pot face lucruri in minute, lucruri care in alte timpuri imi luau chiar si zile intregi.

Probabil deja te gandesti ca si articolele pe care le postez sunt scrise de AI. Nu, nu sunt scrise de AI. Imi place sa scriu si nu cred ca inteligenta artificiala ma poate inlocui nicicum.

Ma poate sprijini in unele activitati, dar nu isi are locul in aceste articole. Ele sunt experienta mea personala.

Un asemenea tool poate sa salveze mult timp si chiar sa te salveze in unele cazuri. Astept sa imi povestesti ce raspunsuri amuzante ai primit sa ne distram impreuna!

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top