fbpx

Botez la Hotel Expocenter

Botezuri la Bucuresti? Alegeti cu incredere Hotel Expocenter, centrul de evenimente aflat in apropiere de Piata Presei, care detine trei sali cu capacitate de pana la 200 de persoane. Evenimentele speciale din viata micutului tau trebuie sarbatorite ca atare. Echipa Expocenter are grija ca evenimentele sa aiba loc intr-un cadru natural si sa va pregateasca o oferta speciala.

Hotel Expocenter
Intrare Hotel Expocenter

Nici prea departe de centrul Bucurestiului, paradisul verde din Bulevardul Poligrafiei detine un salon cu vedere catre gradina cu licurici aflata sub bolta rece a unor tei – Cosmopolitan Ballroom, cu un diversificat meniu botez.

Cosmopolitan Ballroom

Detine de asemenea si un restaurant botez – Restaurant Hora pentru cei indragostiti de bucataria mediteraneana. Potrivit pentru evenimentele mai intime, pentru botez mic.

Restaurant Mediteranean Hora

Locatii de botez Bucuresti cu gradina gasesti si la Hotel Expocenter. Pe terasa Hora poti organiza botez in aer liber (restaurante botez Bucuresti 40 de persoane/ restaurant botez Bucuresti 50 persoane).

Oferte botez de la 39 euro – botez ieftin Bucuresti.

Chiar cel mai ieftin meniu de botez din oras, in zona de nord a capitalei.

Botez All Inclusive Bucuresti de la 49 euro de persoana.

Oferta de 49 euro de persoana include de la meniul de mancare pana la bauturi si tort.

Fotograf Botez Bucuresti

Nu ai gasit inca? Echipa Expocenter este pregatita cu un portofoliu de profesionisti disponibili pentru ca tu sa iti poti alege fotograful ideal.

DJ Botez Bucuresti

De-a lungul anilor se strang multe carti de vizita. Event Managerul alocat iti va pune la dispozitie o baza de date de DJ.

Ursitoare Botez Bucuresti

Dupa cum am mentionat, fiecarui eveniment ii este alocat un event manager care poate cauta in locul tau cele mai bune oferte de ursitoare din oras pentru ca totul sa fie exact cum iti doresti.

Oferte Botez Bucuresti 2021 – click aici

Daca cautati un ballroom botez Bucuresti – Salonul Coral este o locatie deosebita. Vezi oferta aici.

Pentru mai multe detalii, email aici sau la numarul de telefon +40761814714.

Salon Coral

Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top